Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

Γεμιστα


                                                                           Εκτελεση                 
Σωταρουμε το κρεμυδι στο ελαιολαδο
ριχνουμε τον κιμα τον ανιθο και τον μαιντανο.
Μολις σωταριστουν καλα,ριχνουμε το ρυζι αλατι πιππερι και ανακατευουμαι καλα μεχρι
να ενωθουν τα υλικα.

Προσθετουμε ζεστο ζωμο στο μειγμα και το αφηνουμε σε χαμηλη φωτια να βρασει ελαφρος για να μισοψηθει το ρυζι για να μη
χρειαστει να το ψησουμε πολυ ωρα στο φουρνο.
tip:
Για να κανουν ωραια κρουστα οι πιππεριες τις αλοιφουμε με ενα πινελο με ελαιολαδο και πασπαλιζουμουμε με τριμενη φρυγανια
Για να παρει λιγο χρωμα μεσα η γεμιση
βαζουμε μια κουταλια γεματη πελτε ντοματας.




τεντζεροκαταστασεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου